Sjælens vej - Heal dine CHOK og boost din POWER

En kombi af et foredrag og en workshop hvor vi samles og er koncentreret om at mærke niveauet af vores følelser når vi er i en aktiv chok fase contra når vi er en rolig og harmonisk følelse.

Jeg kan godt kende forskel på når jeg har en følelse af at være bange og en følelse af at være fyldt med ro og kærlighed.

Men hvad er det der sker når vi ryger ud og ind af begge. Eller i nogen perioder er mest i en fase af kulde, depression, magtesløshed eller vrede?

Hvordan kommer vi ud af den følelse? Hvorfor opstår den igen og igen, og endda i bestemte situationer og sammen med bestemte mennesker? Hvornår er det noget vi skal tage os af, og hvornår er det ”bare” noget kroppen reagerer på pr automatik?

Med udgangspunkt i chok/traumer og mit andet foredrag DIN KROP HUSKER ALT, dykker vi endnu dybere. Foredraget var en præsentation af chok og traumer, hvor deltagerne blev bevidste og fik kendskab til egne chok og traumer.

På denne aften mærker vi alle følelser. Du får bevidsthed på hvor de mærkes i din krop, og jeg giver dig redskaber til at handle på dem.

Vi går nænsomt ind i chok/traumer, da formålet alene er at mærke hvor de sidder i kroppen, og hurtigt forløse dem. Med andre ord: at skabe bevidsthed.

Til gengæld giver vi den gas og kæmpe fokus når vi skal booste vores power og finde vejen hjem i os selv igen.

Det hele er med udgangspunkt i min egen historie som tidligere medlem af ”flinkeskolen” med dertil hørende irriteret tyktarm, allergier, ledsmerter og kronisk hovedpine omkring øjnene. Ingen af disse har jeg mere.

Er du nysgerrig og klar til at arbejde med dig selv og din bevidsthed? så guider jeg dig igennem energierne så du mærker dem, og efterfølgende kender du dig selv og din krop bedre.

Jeg fortæller også om symptomerne der ligger bag de fastlåste følelser.

Forbered dig på en aften, hvor du og din krop er i centrum, og hvor du går derfra med bevidsthed og redskaber til at finde hjem i dig selv når livet banker på.


ONLINE på zoom - Tirsdag, den 2. juli 2024 klokken 19-21

Link til "Køb af din plads" kommer senere.

Kan du ikke deltage på selve dagen, så får alle tilsendt optagelsen dagen efter, og den er din til evig eje.

 

Tidligere deltagere:

  • Tak for et godt foredrag, som jeg havde glædet mig til 🥰 Jeg fik indfriet mine forventninger. Jeg var glad for at mærke frekvenserne og få redskaber til at skifte frekvens fra de lave til de højere frekvenser. At arbejde på celleplan i kroppen gør mig så godt. Så en hjertelig tak fra mig

  • Tak for endnu et berigende foredrag, grin, værktøjer og healing kære Dorte 

  • Tak for et fantastisk foredrag 🙏🏻Rigtig gode øvelser🙏🏻

  • Tak, en dejlig healende aften 🙏🏻💜🙏🏻

  • Tusind TAK for endnu et spændende, og lærerigt foredrag…bedste anbefalinger❤️❤️TAK for DIG🙏

  • Tusind tak for et spændende foredrag. Dejligt at lære nye øvelser der kan løfte energien❤️🙏