To dages INTRODUKTION TIL METASUNDHED

Er du nysgerrig på årsagerne bag dine fysiske og psykiske symptomer?

Har du lyst til at få et helhedssyn på sundhed og vil du forstå kroppens intelligens?

Så kom med til to spændende dage, hvor du får en introduktion i Metasundhed.

Metasundhed er et helhedssyn på sundhed, symptomer, ubehag og kroppens fantastiske intelligens og viden. Det er en analysemetode, som giver dig en biologisk forklaring på dit sind og din krops adfærd, oplevelser og gentagelser af fastlåste situationer.

Når vi finder de følelsesmæssige ubalancer, kan vi ‘spole baglæns’ og arbejde med de følelser og chok/traumer der er forbundet til dine symptomer. Det kan støtte dig i en selvhelbredende proces

På workshoppen bliver du klogere på, hvad der skaber sygdom og årsagerne bag symptomerne.

Ifølge Metasundhed kan mange fysiske symptomer og sygdomme spores tilbage til underliggende psykologiske eller følelsesmæssige oplevelser og konflikter. Herunder de chok og traumer vi har oplevet.

I undervisningen indgår der mange cases (klienterfaringer) der fremmer forståelsen for bestemte symptomer. Jeg gennemgår, hvordan der arbejdes med symptomerne og hvad vores selvhelbredende kræfter er i stand til.

Du vil i undervisningen formodentlig kunne genkende noget fra dig selv, og dermed mærke en forløsning i dig. For når det giver mening for dig, giver det også tryghed i, at der er noget du kan gøre. Det giver bevidsthed, som er en høj energistrøm

Workshoppen henvender sig til alle der er nysgerrige på egne symptomer og dem som ønsker at bruge metoden i arbejdet med klienter.

Du modtager diplom med timeantal på kurset

Prisen er 2.400 kr. plus moms (3.000 kr.) som inkluderer materiale samt fuld forplejning begge dage.Fredag, den 6. - 7. september 2024, begge dage fra 9.30-16.00

Hinnerup Bibliotek- og Kulturhus, Skovvej 18, 8382 Hinnerup

Køb din plads her


Tidligere deltagere:

Claus Striboll:

 Jeg tog introduktion til METAsundhed ved Dorte, man kan mærke at det er det hun brænder for og med de utallige historier, hun har at fortælle, kan man virkelig spejle sig i dem og selv finde noget som er gemt væk i kroppen. Jeg har så arbejdet videre med METAsundheden, og i januar forløste jeg 3 traumer fra min barndom, 8-10-12 års alderen. Så det kan noget, når man arbejder med det. Stor tak til Dorte.Tina Skipper:

Det var efter at have hørt flere foredrag med Dorte Trønninge omkring METASUNDHED at jeg tilmeldte mig kurset INTRODUKTION til METASUNDHED i efteråret 2023.

Efter et personligt sygdomsforløb ønskede jeg at forstå hvorfor, jeg var blevet ramt af en livstruende sygdom, når jeg nu hele mit liv havde fokuseret på at leve sundt og gøre ”alt det rigtige”. Jeg vidste derfor, at der måtte være noget andet på spil end blot det fysiske. Det var denne nysgerrighed, som fik mig til at melde mig til kurset.

Dorte kom i løbet af de 2 dage med mange eksempler på, at krop & sind hænger sammen og som timerne skred frem, blev vi som deltagere mere og mere bekræftet i, at METASUNDHED i dén grad bør få en mere fremtrædende rolle i forhold til hvordan vi behandler sygdomme fremover og ikke mindst hvad vi selv kan gøre for at forhindre sygdomme i at opstå!

ALLE som går op i deres personlige sundhed, vil have stor gavn af at deltage på kurset . Dorte er en enestående formidler og de mange konkrete eksempler gjorde, at man kunne relatere til noget i sit eget liv eller i ens omgangskreds. Kurset blev afholdt i en tryg og afslappet atmosfære. 10 ud af 10 stjerne herfra.

 

Fenja Mathiesen:

Der var rigtig mange ting som pludselig gav mening i forhold til min sygdomshistorie. Selv “små ting” som hvorfor jeg altid fik halsbetændelse da jeg var barn og ung. 

Dorte formidler på skønneste vis, og formår at gøre et tungt emne som sygdom til at virke let og logisk. Jeg fik mange aha-oplevelser og den viden jeg tog med mig, giver stadig løbende anledning til aha-oplevelser. Jeg kan på det varmeste anbefale dette kursus. 

 

 

Misti Sørensen:

 Jeg havde den store fornøjelse at deltage i et Metasundhed kursus arrangeret af Dorte Trønninge, og jeg må sige, at det var en helt fantastisk oplevelse. Kurset var både informativt, inspirerende og utroligt spændende.

Det, der gjorde kurset særligt interessant, var fokusset på samspillet mellem sindet og kroppen. Dorte formåede virkelig at illustrere, hvordan vores krop reagerer på forskellige chok og traumer, og hvordan kroppen har sin helt egen fortælling at fortælle. Det var en øjenåbnende at se, hvordan disse historier manifesterer sig forskelligt på kroppen, alt afhængigt af hvor det "larmer".

Begge dage på kurset fløj afsted, og der var en fantastisk energi i lokalet. Dorte er en utrolig dygtig og passioneret formidler, der formår at engagere sine kursister. Hendes viden og erfaring inden for området er tydelig, og det er tydeligt, at hun har hjertet på det rette sted.

Det, der gjorde Dorte særligt imponerende, var hendes evne til at bruge sine egne historier og erfaringer som et led i sin formidling. Dette gjorde, at hendes budskab blev understreget på en både faglig og personlig måde. Det var så inspirerende at se, hvordan hun kunne relatere sin viden til virkelige livssituationer.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Dorte og hendes Metasundheds kursus. Det er en unik mulighed for at lære om samspillet mellem sindet og kroppen, og hvordan dette kan påvirke vores helbred.

Dorte er en fantastisk underviser, og jeg er dybt taknemmelig for den viden og inspiration, jeg har fået med mig derfra. Med varmeste anbefaling ❤️