DIT SELVVÆRD SIDDER I SOLAR PLEXUS

Solar Plexus er placeret lige under brystet, og dette chakra handler om ”retten til at være dig”.  Det handler om at anderkende sig selv, rose sig selv og tage imod roser? Føles det svært?

Vil de andre acceptere dig når du er DIG. Kan du være DIG uden behov for de andres anerkendelse?

Virker det genkendeligt at være en pleaser, have svært ved at rose dig selv og tage imod roser, have fordøjelsesproblemer, spændingshovedpine, nakkesmerter, kvalme, være overfølsom overfor kritik eller at stille alt for store krav til sig selv?

Jeg havde i over 30 år daglige smerter i Solar Plexus, og sidder nu med et utal af klienter med samme symptomer.

Nogen beskriver det som et bælte der strammer under brystet, andre som kulde eller en stille dunken.

Fordi jeg har gået hele vejen selv, kan jeg fortælle hvad der virkede for mig, hvad der virker for alle mine klienter, og ikke mindst hvilke følger en ubalance har.

Jeg har hjulpet klienter af med mange års migræne, fordøjelsesproblemer og nakkesmerter, fordi ubalancen stammede fra Solar Plexus.

Når man først har fået indsigter og handler på dem, kommer der ikke bare ro i Solar Plexus, men i hele kroppen. Og jeg kan kun sige, at det er en kæmpe befrielse.

Jeg har ikke mærket mit Solar Plexus de sidste mange år, og det har også betydet at jeg ikke har haft hovedpine en eneste gang i mere end 8 år. Samt min irriterede tyktarm kom også i ro.

Det handler om at blive bevidst, tage ansvar og handle på årsagen. Men det er ikke nemt at tage ansvar og handle, når man ikke er bevidst.

Foredraget vil give denne bevidsthed.

Der vil være både rensning, healing og masser af redskaber du kan bruge efterfølgend
AARHUS - Onsdag, den 27. november 2024 klokken 19-20.30
Lysets Hus, Posthussmøgen 11C, 8000 Aarhus C
Du kan også hyre mit i din forening eller i dit firma. Ring på 29930060 eller skriv til dorte@psykeohgelbred.dk for pris og nærmere aftale.


Deltagere fra tidligere foredrag siger:

  • TAK for et fantastisk foredrag. Du ramte plet på alt hvad du talte om. Jeg genkendte det hele, og jeg ville bare ønske jeg havde vidst det for mange år siden. Under foredraget svedte jeg rigtig meget, og dagen efter kunne jeg mærke, at jeg var SÅ klar til til at bruge alle de gode redskaber vi fik.

  • Fantastisk foredrag som for mig altid vil forblive en gave for livet og min måde at tackle livet .En gave til mig  og min bevidsthed om mit SOLAR PLEXUS  Og om mit valget mellem ukrudt og sollys, varme og smukke blomster. Det vil nu ALTID være en del af mig. Og også den sidste del af dit foredrag. Meditationen, den er også stadig en del af mig og kan jeg stadig mærke effekten af den 

  • En hverdagssnak om selvværd var lige hvad jeg trængte til. På en glad og opløftende måde præsenterede Dorte et emne, som ofte er tabu-belagt og fyldt med skyld og selvnedgørelse. Hendes passion for at hun selv, og andre skal ha’ det godt, og hendes ærlige og direkte personlighed skinnede igennem hele aftenen. Hun gav mange let anvendelige værktøjer og eksempler på, hvordan vi selv kan løfte os op i solskinnet. Jeg gik derfra og følte mig som verdens bedste udgave af mig selv. Tak.

  • Tak for en fantastisk opløftende aften

  • Helt fantastisk og energiløftende foredrag som tilmed gav en masse indsigter . Jeg er taknemmelig over at have været med