Workshop om chok- og traumeforløsning

FRIHEDSTEKNIKKEN

En workshop hvor du vil få redskaber til at opløse og transformere chok og traumer med visuel chok forløsning.

Chok, fastlåshed og efterfølgende overbevisninger kan skabe frygt, angst, uro i kroppen, skyld, skam, apati og alt det der forhindrer os i at være os selv. Og når kroppen er stivnet i den energi, er det meget svært at komme videre og stråle sit lys.

Kroppen husker de situationer hvor den var fanget og fastlåst som nutid, og ved at opløse energien ved hjælp af visuel chok forløsning og mine redskaber huskes situationerne som fortid.

Med henvisning til urbiologien, så ville et dyr ryste de kolde energier af sig. Det gør vi mennesker ikke, og da de urbiologiske programmer ligger dybt forankret i alt levende, kan det beskrives som kulde der ikke er sluppet

Hvis klienten ikke kan huske, eller har modstand imod at genkalde den ubehagelige situation, kan ubalancen løses via kropsfølelsen.

Jeg har ikke en eneste session hvor jeg ikke opløser fastlåste energier hos mine klienter. Og det gør jeg fordi det var det der hjalp mig videre, da min krop var fanget og fastlåst i gamle energier.

Du får undervisning og øvelse i teknikken, og så får du værktøjer, øvelse og mine erfaringer med alt det andet som hører med til opløsning af fastlåste energier. Det handler nemlig ikke bare om teknikken, men også om kalibrering, energier og brugen af den rette formidling.

Metoden er udviklet ud fra mine erfaringer, og udelukkende hvad jeg har oplevet virker. Både på egen krop og på mine klienters.

For at kunne integrere det hele på bare en dag, er forudsætningen at du har erfaring med at arbejde med mennesker. Er uddannet coach, terapeut eller anden form for behandler. Er du i tvivl så kontakt mig gerne.


Prisen er 2.250 kr. incl. moms som inkluderer et hæfte samt fuld forplejning. Plus du bliver lukket ind i en lukket facebookgruppe, hvor I kan lave øvetimer sammen. 

Du bliver også tilbudt at deltage på workshoppen igen til halv pris, når du føler du har brug for en genopfriskning.

Din plads er sikret når du har tilmeldt dig 

Du modtager en velkomst på mail i ugen op til workshoppen med praktisk info.

Din plads refunderes ikke ved afbud, men du er velkommen til at sælge dig plads, eller høre om jeg har nogen på ventelisten.


HINNERUP: 

BROGÅRDEN, SØNDERGADE 26, 8382 HINNERUP


Fredag, den 30. august 2024 klokken 9.30-16.00  UDSOLGT


Fredag, den 15. november 2024 klokken 9.30-16.00

Køb din plads herTidligere deltagere siger:


Forfatter og dybdeterapeut Kirstin Damgaard

Det gør en livsændrende forskel at kunne slippe sine traumer

Jeg er dybdeterapeut og virkelig glad for at have lært Frihedsteknikken af Dorte Trønninge. Det er mine klienter også.

Jeg har deltaget i workshoppen 2 gange.

Jeg har desuden selv modtaget behandling med Frihedsteknik med stor virkning. Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor stor forskel der er på min evne til at regulere mine følelser, før og efter behandlingerne.


Lene Wallentin
Jeg kan på det varmeste anbefale Dortes endags kursus i hendes Frihedsteknik.

Det er tydeligt at mærke Dortes engagement og begejstring i teknikken.

På kurset sørger Dorte for en god afveksling mellem teori og praktisk øvelse.

Jeg gik beriget fra kurset og jeg benytter ofte denne teknik med stor effekt på mine klienter i forbindelse med chok og traume behandling.


Mariann Trebbien
Denne frihedsteknik gør en forskel – har brugt den som redskab til de klienter jeg har haft – de fik nemlig friheden til at være sig selv igen – angst- overgreb – fobi for at køre i bil – vandskræk –


Lorraine Warnock
Jeg har selv haft utrolig stor glæde af en enkelt behandling hos en af dine kursister. Jeg fik sluppet et 10 år gammelt traume. SÅ fantastisk.


Stine Ethelberg
Workshoppen frihedsteknik hos dig har bragt mig en endnu større forståelse af traumer og deres sprog og måde at træde frem på. Og lige så hvordan traumer kan forløses i lethed. Du underviser trygt og uddybende. Du bliver guided undervejs. Af hjertet tak for denne mulighed <3