Workshop om Kropssprog og symptomer

DENNE WORKSHOP HENVENDER SIG TIL DIG, DER VIL BLIVE BEDRE TIL AT AFLÆSE KROPSSIGNALER OG SYMPTOMER SÅSOM LEDSMERTER OG EKSEM.

Vidste du, at 7% af det din klient siger, kommer til udtryk igennem sproget?

De resterende 93% kommer til udtryk via kropssproget.

Mennesker generelt er tilbøjelige til at lytte til det, der bliver sagt, i stedet for at læse det kroppen i virkeligheden fortæller. Når du fx stiller et spørgsmål, kommer det først ind gennem lytterens ører. Derefter skal hjernen overveje, hvad det bedste svar er. Så inden svaret kommer ud igennem munden, vil kroppen allerede have reageret.

Som terapeut er det vigtigt, at du kan afkode din klients kropssprog. Og som privat person er det en gave i din hverdag med alle dine relationer.

Det kan være et øjenbryn, der bliver løftet, en hånd der rører nakken, øjnene der i et sekund vender sig til ørene, imens hånden rører kinden, en fod der flytter sig, eller stemmen der ændrer sig.
Men hvad betyder alle disse signaler?

Hvad betyder det, når kroppen har tør hud, eksem, bumser, bylder, muskel – eller ledsmerter?
Og hvad fortæller symptomet ud fra hvor på kroppen smerten eller udslettet sidder? Betyder det overhovedet noget?
Har det område, symptomet sidder på, også en betydning?
Er der fx forskel på, om symptomet sidder på huden, eller om det er muskler eller led der er ramt?

JA, alt har en betydning!


På workshoppen vil vi gennemgå:
Hvad hver legemsdel betyder og forsøger at fortælle
De 7 hovedchakra, som også fortæller hvad en blokering handler om
Hvad eksem, bylder og bumser betyder, alt efter hvor kroppen er ramt
Hvad ledsmerter betyder, alt efter hvor kroppen har ondt

Vi kommer også ind på kortvarige, langvarige og vedvarende symptomer i kroppen samt gennemgår hvad hver enkel del af kroppen fortæller. Det hele bliver krydret med min erfaring som terapeut og masser af cases.

Munden kan godt sige en ting, men kroppen siger noget helt andet. Det er fordi vi er trænet i vores bevidste sind, men det ubevidste sind fortæller den dybeste sandhed.

På workshoppen får du et hæfte med beskrivelse af hvad hver enkel del af kroppen vil fortælle. Hæftet kan du bruge som opslagsværk.

Prisen er 2.250 kr. incl. moms som inkluderer fuld forplejning.


Der tilbagebetales ikke ved afbud, men du er velkommen til at høre om der står nogen på ventelisten, eller sælge din plads.Torsdag, den 11. januar 2024 klokken 9.30-16


Tilbagemeldinger fra tidligere deltagere:

Maiken:
Tak for endnu en berigende dag på workshoppen “Kropssprog og symptomer”.
Berigende fordi jeg hver gang henter ny viden og nye indsigter hjem, som går rent ind hos mig.
Det er virkelig skønt at opleve et menneske, der går lige til sagens kerne med en hel speciel autentisk og naturligt tilgang.
Humor og lethed er bestemt din egenskab.
Jeg fornemmer, at alt kommer fra hjertet og jeg er ikke i tvivl om, at DIN brændende ildkugle i maven hver dag svier for at komme ud og hjælpe andre mennesker.
De bedste anbefalinger herfra.

Kære Dorte, Tusinde tak for en fantastisk inspirerende og lærerig workshop i går. Du forstår at formidle dit budskab, så det går rent ind hos mig og de andre deltagere. Det er helt tydeligt, at du brænder for at videregive al din viden og erfaring, det foregår med masser af god energi og i lethed. Jeg gik derfra med et smil på læben og humøret var højt. I dag sidder jeg og kigger i hæftet, som du havde lavet til os, det vil blive brugt flittigt som opslagsværk fremover. Jeg kan varmt anbefale andre der overvejer at tage denne workshop at gøre det, snyd endelig ikke dig selv for den gave og oplevelse. Knus fra Marianne

Line:
Dortes workshop om kropssprog og symptomer giver et vildt godt indblik i andre menneskers adfærd. Med Dortes logiske tilgang og hendes humor, bliver læring let og simpelt, hun er god til på egen krop at vise hvad hun underviser i. Kropssprog og symptomer kan helt sikkert varmt anbefales