Parterapi

Står dit parforhold i stampe, kan en samtale hos mig være vejen frem.

Ofte handler samlivsproblemer om at føle sig afvist eller angrebet. Og når disse programmer bliver aktiveret, kan vi enten kæmpe (forsvare os – uden at høre hvad den anden siger), eller flygte hver gang der er et problem.

I terapien får I indsigter i årsagen til enten flugten eller angrebene. Og I får en forståelse for, hvorfor den anden enten flygter eller angriber.

Parterapi ved svigt
Er der tale om svigt, kan det være svært at se vejen frem, og mange ender med at gå fra hinanden. I terapien får I forståelse for og indsigt i, hvorfor der skete et svigt og hjælp til at komme videre.

God kommunikation er vejen frem
Specielt kommunikation er vigtig for at komme videre. Det er via kommunikation, problemer løses, men hvis det ender i gensidige angreb, flugt og misforståelser, går det galt. Mange tror, de ved, hvad den anden tænker og føler, og så ender det med gæt og antagelser.

I terapien får I en dybere forståelse for, hvorfor den anden handler, som han/hun gør, ud fra den bagage, han/hun har med. Ved at få indsigt i partnerens bagage, opnår I begge indsigt og vil få empatien og måske kærligheden tilbage – eller roen til at gå videre hver for sig.

Det er aldrig for sent at gå i parterapi. Det vil altid give en lettere og dermed lysere hverdag, da psykoterapien finder de lyse sider af dig frem.

Forebyggende parterapi
Man kan også gå i parterapi, hvis man vil forebygge dårlig kommunikation og sikre sig en god og tryg hverdag sammen. Forebyggelse er bedre end krisehjælp. Mange har terapien indbygget i ”husholdningsbudgettet” og går i terapi flere gange om året. Der sker en personlig udvikling for begge parter under sådan en proces, og man får sagt ting, som den anden måske ville misforstå, hvis man sagde det i hverdagen derhjemme.

Vi sender vores bil til service, så vi sikrer os den bedste sikkerhed. Den kommer også til reparation, når den ikke kører. På samme måde er det en god idé jævnligt at give vores sind, krop og parforhold den samme service.


Ring gerne for en uforpligtende snak på telefon: 29 93 00 60 eller send mig en besked herunder

Kontakt mig gerne, hvis vi skal finde en tid til dig

Sender du en forespørgsel angående en ledig tid, sender jeg dig flere forslag

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.