mine-selvhjælpsbøger

SELVHJÆLPSBØGER

 

Med mine malerier har jeg jeg lavet 2 bøger bøger, som danner grundlag for at løfte dig selv, og tiltrække det du ønsker dig.

 

Mange går i stå når de skal manifestere, og når vi ved at over 90% er psykologi, så har psykologien rod i, om du du føler dig værdifuld nok til at modtage. Med andre ord – du tvivler. Og det kan siges energetisk som at du træder på speederen med den ene for, og så bremser du processen med den anden fod.

 

Ved at skrive i bogen POWER hver dag i 3 måneder, får du løftet din energi så meget, kommer til at føle dig værdifuld, mærker dit eget værd, og begynder at føle dig berettiget til at manifestere alt.

Kort sagt: Du er i en høj energi, og lige tiltrækker lige.

 

Så kan du i bogen I AM GREATFUL skrive alt det du er taknemmelig for. Hver dag kan du takke for de goder du har, og skrive tak for alt det du også ønsker dig. Og alene det at du har skrevet det, og mærket den høje energi når du skriver det, vil give dig hjælpen til at du trykker på speederen hele tiden.

 

Bøgerne kan afhentes i Hinnerup for 150 kr, eller jeg sender dem til dig for 50 kr ekstra i porto (uanset om du bestiller 1,2 eller 3 sæt).

Du bestiller bøgerne ved at overføre beløbet til Mobilepay 60038, og skrive en mail til dorte@psykeoghelbred.dk med din postadresse og dit telefonnummer. Eller en sms til 29930060 hvor du skriver din postadresse og din mailadresse.