Referencer:

Anbefaling fra Eva på min Facebookside:

“Kære Dorte 🌈☀️ Jeg fik terapi hos dig for mit flyskræk som virkelig var så slemt så slemt. Jeg troede aldrig jeg kunne være ok med at sidde i en flyver igen, (sådan har jeg har haft det siden 2001). Igår fløj jeg uden problemer med min lille datter på 1 år på mit skød, og med vores lille dreng på 3 ved siden af mig uden problemer. Jeg havde det SÅ godt og var i stand til at fortælle og snakke med dem begge hele turen igennem, for de netop kunne have det godt hele vejen. HOLD NU OP HVOR ER DET VILDT. Dorte du er virkelig den bedste og dygtigste behandler, jeg kan kun sige det om og om igen, gid alle tog en tur forbi dig, fordi du er virkelig mirakelmager. Jeg er taknemmelig helt ind i knogler for at have lært dig at kende 😘🙏🏻 Tak er kun et fattigt ord. Mange gode tanker og knus herfra 🍀♥️✈️”

 

Kære Dorte.
Vil lige skrive til dig for at fortælle at det der sker i mig er HELT VILDT. Jeg kan i den grad mærke forskel! Sætningerne jeg fik med giver så god mening. Særligt det med at det er let. Intet i mit liv er kommet let. Men nu er det det jeg vælger. Har fornemmelsen af at være blevet nulstillet. Jeg tænker tit på min fugl og kan ikke og kan ikke lade være med at smile. Jeg bobler indeni. Det er fantastisk!
Så tusind tak Dorte. Det du kan er fantastisk. Og du kom selvfølgelig lige på det tidspunkt, hvor jeg havde bedt om hjælp til at komme videre og slippe alt “lortet”.
Dorte, jeg ved jeg kommer engang ang min høfeber.

Kærligst Rikke <3

 

Mail fra Susanne
Jeg fik gennem mit netværk fået anbefalet Dorte. Jeg havde på mit arbejde og i mit privatliv oplevet flere ting som have hobet sig op. Jeg har gennem en årrække haft en syg datter og på mit arbejde var der flere ting som gjorde at jeg havde mistet arbejdsglæden.
Da jeg tidligere har fået andre former for alternativ beh. viste jeg at min sindstilstand ikke havde så meget med arbejde at gøre, men at der var ting i min rygsæk som trængte til at blive ryddet ud.
Allerede i telefonen kunne jeg instinktiv mærke at Dorte ville kunne hjælpe mig. Den varme og imødekommenhed der strømmede ud fra hende var næste til at tage og føle på gemmen telefonen.
Dorte fik mig med det samme til at føle mig i gode hænder. Hun fortalte om den metode hun bruger, hvordan hun kan mærke de traumer vi arbejder med og det at man i stedet for at tale om hvad det er foregået, så sættes der symboler på og man arbejde med at få dem til at forsvinde ud af kroppen og væk eller i hvert fald et sted hen hvor de er til at håndtere.

Jeg har fået to behandlinger. Efter den første fik jeg utrolig meget ro på igen. Mit normale positive livssyn kom tilbage. Jeg have fået styr på alle de følelser og skyldfølelser der lå omkring min datters sygdom og jeg fik meget brugbare værkstøjer med hjem som jeg kan bruge.
Efter den første beh. som varede ca 2 timer fim jeg besked på at mærke efter om der var behov for flere beh.
Det var det. Jeg har gennem flere år haft ondt i min hø. side. Især ryg og hø. arm og skulder.
Efte den første beh. var jeg helt låst og kold i hø. side.
Jeg ringede til Dorte og fik beh. nr. 2. Efter denne beh. har jeg ikke længere ondt i hø. arm og skulder. Smerten ned i ryggen og hø. ben og balle er næsten væk og jeg sover godt om natten.
Igen fik jeg nogle værktøjer med mig hjem som jeg kan bruge i min dagligdag.
Om jeg skal have flere beh. må tiden vise, men lige nu har jeg det super godt og er meget taknemlig for at der var nogen i mit netværk der kendte til Dorte og hendes behandlingsmetoder, som jeg kan anbefale på det varmeste.

 

Gitte
Jeg har igennem de sidste par år søgt terapi hos Dorte for at få en større forståelse af mig selv som menneske. Igennem en fantastisk kærlig måde, empati, klogskab, stor faglighed og psykoterapeutisk kompetence har Dorte kunnet hjælpe mig mig til at mærke mig selv, og hvem jeg er. Jeg er kommet i kontakt med mig selv – og hvem jeg er dybest set. Jeg lever i dag fra mit hjerte og har så stor gavn af at vide, at der altid er en årsag til det jeg mærker, den adfærd jeg har og de følelser jeg har i kroppen.
Jeg er blevet så inspireret, at jeg i dag selv er i gang med en uddannelse til terapeut. Tak Dorte for dig

 

Thomas
Jeg har haft stor glæde af mine sessioner hos dig. Jeg gik med med en depression der skyltes mine private forhold og mine grænser. Jeg fik igennem mine sessioner bearbejdet dette, og fik reddet mit ægteskab. I dag er jeg positiv og lykkelig. Jeg har nogle gode værktøjer i skuffen, hvis der dukker noget op, og jeg ved hvordan jeg skal håndtere det.
Jeg har flere gange haft konakt til dig pr. telefon for kort at vende en situation – her er du utolig imødekommende og altid klar til at hjælpe. Jeg takker mange gange for din hjælp.
Lykkelig gift mand og far til 3

 

Mail fra Ulla
Hej Dorte, jeg vil lige sige tak for sidst. Jeg har aldrig oplevet noget så fantastisk, jeg har det som om jeg er kilo letter og højere og tankerne tynger mig ik . Og så har jeg ik oplevet kvalme når jeg vågner, det er helt utroligt. Tusind tak for din fantastiske hjælp vi må ses i det nye år. Glædelig jul og godt nytår til dig og dine kære.

 

Annette, 45 år:
Det er utroligt, synes jeg fortsat, men jeg kan igen tåle varm ost. Ja, det kan lyde mærkeligt og det synes jeg også selv, det gjorde, men gennem de sidste år, har jeg fået det meget dårligt, når jeg spiste det. Og jeg kunne ingen forklaring finde på det. Men det kunne Dorte. Og det fantasiske er, at hun fjernede årsagen og nu kan jeg spise varm ost igen. Med en behandling. Tusind tak. Kan varmt anbefale Dorte, hvis du går rundt med noget, du ikke kan tåle. Og samtidig fik jeg fokus på årsagen og har efterfølgende taget nogle ting op til revision i mit liv.

 

Vibeke har givet mig dette kort:
Kæreste Dorte. Tak for nogle fantastiske samtaler og for din varme og rummelighed. Dejligt at føle sig værdsat og 1000 tak for dine søde sms´er og fordi du tager dig tid til at snakke i telefonen uden beregning, det er jeg så taknemmelig for. Indimellem tænker jeg at du er en engel som er sendt til mig 🙂 Kæmpe knus Vibeke

 

Lotte , 44 år:
Jeg har det rigtig fint. Oplevede at det var rigtig godt for mig at komme op til dig, og få sat ord på de ting der var svære for mig. Du var god til at hjælpe mig til at finde mine ressourcer og muligheder. Jeg følte mig set og hørt. Det har været hjælpsomt at få nogle “hjælpesætninger” som kan støtte mig i hverdagen, så jeg finder mine indre kræfter.

 

Dejlig sms modtaget den 22. oktber 2015:
Du må være en engel i forklædning. Af hjertet tak, for din måde at være på, og alt det du gør for mig og os. Jeg er dybt taknemmelig <3..hav en fantastisk og dejlig dag Dorte.
Knus fra Kristina

 

Besked modtaget den 3. august 2015 fra Malene på 20 år:
Du har reddet min sommer 🙂
Efter et møde med dig kan jeg nu holde sommeren ud, uden at skulle stoppes med piller og medicin. Jeg har haft høfeber og allergi siden jeg var lille, men i år har den været ekstra slem. Jeg har taget ekstra stærke piller og jeg kunne pludselig ikke trække vejret når jeg var sammen med min søde hund, som jeg har boet sammen med i mange år.
Men efter at have været ude hos dig, har jeg ikke behøvet at tage en enest epille, og jeg har været sammen med min hund hele sommeren uden problemer:-) Du har hjulpet mig og det er jeg virkelig taknemmelig og glad for 🙂
Det er første gang i mange år jeg har kunnet være ude i nyslået græs og ikke tænke på næsespray, øjendråber og allergipiller 🙂

(Malene var hos mig den 1. juli 2015)

 

Lotte
Jeg havde i mange år ondt i maven, mere præcist den øverste del af maven. Jeg vidste ikke hvad det var, men gik flere gange til lægen med det. Min nuværende læge sendte mig til undersøgelser på sygehuset. Men alt så fint ud. Den ene læge spurgte mig om jeg havde meget at tænke på. Svaret var: ja. Jeg havde haft to depressioner.
En gammel klassekammerat syntes en dag om Dorte Facebook side, og den var som sendt fra himlen.
Jeg fik en tid og her startede min forvandling. Vi har arbejder meget med min fortid som påvirker mig meget den dag i dag.
Dorte kan mærke mig og hjælpe mig med at sætte ord på det jeg føler og reagerer på. Jeg har været i terapi hos Dorte i et års tid nu, og jeg har det bedre end nogensinde.
Jeg får stadigvæk, dog meget sjældent, ondt i maven. Men den dag i dag ved jeg, at jeg kan finde årsagen til at mit bål brænder i maven. Enten ved egen hjælp eller hos Dorte.

 

Flemming
Hej Dorte. Jeg synes lige, at du skal have noget feedback, her til weekenden.
Jeg har det fantastisk og det er takket være din hjælp. Jeg føler at jeg er gået fra at være en lille bange og usikker mus uden selvværd de sidste 6 år, til at være en stor, stærk og selvsikker kronhjort, hvis vi kan bruge dyrene som sammenligning. Jeg tror ikke at folk kan se at jeg har ændret mig, men jeg bobler indvendig 🙂 og er fyldt op af indvendig ro 🙂
Det er mærkeligt, at man kan være så taknemmelig for at være gået ned, men det er jeg faktisk. Fedt at være kommet over “broen”.
Du må bruge denne besked til hvad du vil. Du kan være stolt af den forskel du gør. Tak og jeg kommer igen hvis (når) jeg får brug for det. Rigtig god weekend. Kh Flemming.

 

Charlotte
Jeg var i terapi hos Dorte, da jeg havde haft ondt i min ene arm i over et halvt år, og samtidig havde haft gentagne blærebetændelser. Bare ved at se på mit kropssprog kunne hun pejle sig ind på, hvad det hele handlede om. Hvis jeg kløede mig et bestemt sted, vidste hun, hvad det betød, og stillede mig så et spørgsmål til det, min krop viste. Vi fandt årsagen til både smerterne i armen og blærebetændelsen, og jeg har ikke længere ondt i armen, og har heller ikke haft blærebetændelse siden. Kun optræk til det, men så bruger jeg de redskaber, jeg fik med hjem. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har været hos hende, og det er dejligt at vide, at næste gang jeg har ondt eller fejler noget, så kan hun finde årsagen, og jeg slipper for medicin.

 

Bente
Jeg kontaktede Dorte, da jeg havde nogle ting som “triggede” mig ved en bestemt person. Det gjorde mig ked af det, og jeg følte mig nedgjort og trådt på.
Jeg fandt under terapien ud af, at denne ting havde trigget mig stort set hele livet. Jeg havde åbenbart en skjult overbevisning i min underbevidsthed om, at jeg skulle tage hensyn til andres humørsvingninger og indordne mig, så der ikke opstod unødvendige konflikter, der fik mig til at lægge bånd på mig selv og gav min værdighed, et knæk hver gang.
Dorte og jeg gik tilbage på min tidslinie og ændrede mine oplevelser fra negative følelser til oplevelser i billeder, som jeg konstaterede, havde været der, men som ikke skal påvirke mit liv længere i negativ retning.
I dag er det ca. 1 måned siden, og jeg må sige, der er sket noget i min tankegang, følelser og handlinger. Jeg øver mig hver dag i at tænke, at ” det er deres problem, og de kan kun selv gøre noget for at forandre det. Jeg lader mig ikke påvirke”. Jeg har mine egne problemer, som jeg selv kan tage ansvar for og ændre på.

 

Tina
Kære Dorte
Tak for din hjælp med at få bearbejdet årsagen til min migræne. Vores samtaler, har gjort, at jeg har fundet frem til nogle af de oplevelser, som har været udslagsgivne for mine migræneanfald. Fra at have haft hovedpine/migræne to-tre gange om måneden, er det blevet sjældnere og ikke så kraftige anfald. Jeg kan stadig få tilbagefald til gamle vaner, men er meget mere bevidst om dem.
Samtalerne er med til at give livskvalitet – og du har en evne og vilje til at komme ind til sagens kerne under trygge forhold.