Workshop om chakra

Workshop – om Chakra (betydning og healing)

Workshoppen henvender sig til dig som vil vide og mærke chakra. Du er enten alternativ behandler, og vil mærke det på egen krop, og bruge det i din praksis. Eller du er privat person som vil arbejde med dig selv.

Hvad fortæller vores chakra? Hvad betyder en blokering i et bestemt chakra? Hvilke sygdomme er forbundet med området? Hvordan stråler du dit lys med harmoni i området.

Workshoppen vil bestå af undervisning i de 7 chakra, hvor jeg bringer cases ind over. En chakrameditation, hvor du skal ind og mærke hvor dit chakra er blokeret og hvor det flyder frit. Samt et redskab til at slippe en blokering og bagefter fylde området op.

Vi øver os i at mærke os frem i en let og spirituel energi.

Du får et hæfte hvor alle chakra er beskrevet. Både med blokeringer, sygdomme og harmoni.

Hvis du er alternativ behandler, vil du hurtigere kunne hjælpe din klient, når du ved hvor blokeringerne sidder, og hvad en blokering i dette område betyder. Er du privat person, vil du lære dig selv endnu bedre at kende, og få redskaber til at fylde dig selv op, og slippe blokeringer.

Prisen er 625 kr. incl. moms, og inkluderer 2½ times undervisning, rensning og healing. Et hæfte med det hele beskrevet. Vand, kaffe, te, frugt og chokolade.


Lørdag, den 30. december 2023 klokken 13-15.30

Hinnerup Bibliotek- og Kulturhus, Skovvej 18, 8382 Hinnerup

Køb din plads her


Din plads refunderes ikke ved afmelding. Men du er velkommen til at sælge din plads til en anden, eller kontakte mig, og høre om jeg har nogen på ventelisteTidligere deltagere siger:

Alice Bokan Sejersen:
Vil lige sige tak for sidst – til workshop i torsdags. Det passede rigtig godt til mig med tempo og gentagelser. Jeg kan mærke det har sat gang i nogle processer og jeg er spændt på at bruge min farve.

Og i øvrigt så vil jeg også rose dig – bare for at være dig – jeg kan rigtig godt lide ærlige, direkte og nærværende undervisere.


Kirsten Anita Danielsen:

Tusind tak for en dejlig dag med supergode input Jeg kom med smerter i v skulder og arm, som forsvandt ved udrensningen, sådan

Jeg så farven på chakraet for mit indre blik efterhånden som udrensningen skred frem. Først svagt og uklart, senere stærkt, rent og klart

Herligt at få flere redskaber i værktøjskassen, tak for det.


Sita Malene Jensen:

Tusind tak for en helt fantastisk workshop om chakra på Hinnerup bibliotek igår. Det var meget bevægende for mig, en tilgang, der passer lige til mig.

Da jeg gik fra workshoppen kunne jeg nemlig mærke en indre ro og følelsen af tyngde, som jeg ikke har haft i årevis, hvis nogensinde.


Gitte Møller:

Tak for den god workshop. Mine forventninger bev indfriet på alle planer. Jeg mærkede mine chakra. Mærkede energien i hvert chakra – om der var balance/harmoni eller ubalancer. Jeg blev bevidst om de blokeringer der er relateret til mine chakra. Og så er jeg så glad for de værktøjer til hvordan jeg kan heale ubalancer.

Med din passion, store faglighed og menneskelighed, er jeg nu også i stand til at bruge dette i mit arbejde som psykeoterapeut. Også fordi jeg nu er bekendt med de sygdomme der er releateret til områderne.

Jeg gik derfra med viden/redskaber til hvordan disse kan heales.

Tænk hvad 2½ time kan gøre <3


Marlena Vesstergaard

Kære Dorte

Jeg vil blot endnu en gang takke for chakraworkshop, hvis viden jeg er i fuld gang med at bruge i mit arbejde med mig selv og min kreativitet.
Det var super lærerigt og inspirerende og gav masser af stof og indfaldsvinkler til at forstå og arbejde med chakraene. Du har en skøn, jordnær og tydelig måde at formidle det på og det er meget givende at opleve en person, der står så stærkt og reflekteret i sin sandhed.

Tak!