Webinar

LYT TIL DIN KROP – Hvad fortæller den?  (Online webinar)

 

Er du interesseret i at lytte til din krop?

Vil du i 2 uger mærke ethvert signal og få mit bud på hvad din krop vil fortælle dig?

Er du klar til at tage ansvar for dit eget helbred og finde årsagerne bag dine symptomer?

Tror du på, at der er en sammenhæng imellem vores symptomer og det vi har oplevet?

Så er du meget velkommen på mit webinar.

Vi mødes på Zoom 3 gange over 2 uger og på den tid tager du rejsen fra hoved til krop med mig på sidelinjen. Du får 6 timers intens undervisning, hvor du hele tiden skal være i kontakt med din krop og lære at mærke.

Du kommer i en lukket og hemmelig facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål, som jeg vil besvare hver dag. Her vil det handle om at sparre og om at være nærværende over for hinanden.

 

  1. gang

Min historie. Hvad der grundlæggende skaber sygdom. Hvad skal du lytte til? Hvornår fortæller din krop dig, at du er i en konfliktfase (tilbagevendende og vedvarende symptomer) og hvornår fortæller den at du har løst en konflikt. Hvad kan du selv gøre, når du er bevidst? Og du kan stille spørgsmål.

  1. gang:

Vi gennemgår hvilke årsager der ligger bag de mest almindelige diagnoser som fordøjelsesproblemer, ondt i maven, gigt og ledsmerter, hovedpine og migræne, eksem, bumser, bylder, blærebetændelse, blodpropper, søvn, angst og depression.

Alt sammen med udgangspunkt i mine oplevelser, da jeg har haft de fleste og ikke har dem mere. Og med dig i centrum, hvor du løbende kan stille spørgsmål og vende med mig, hvilke symptomer, du er blevet opmærksom på i løbet af ugen.

  1. gang :

Hvad har din krop forsøgt at fortælle dig de sidste 2 uger? Går du i en konflikt og i givet fald – hvilken?

Jeg hjælper flere af jer med et aktuel symptom og giver mit bud på, hvad det handler om, hvilken bagvedliggende konflikt, der er tale om og hvad kan du gøre.

Jeg vil hver gang bringe aktuelle erfaringer og cases ind, som kan være med til at fremme forståelsen.

 

HVORNÅR:

Der forventes at komme nye datoer i efteråret 2020.

PRIS:

1.200 kr. for alle 3 gange, incl. sparring undervejs.

 

HVOR:

Foran din PC på Zoom. Du får tilsendt et link til webinaret et par dage før vi mødes.

 

Du deltager ved at kontakte mig via sms eller ringe til 29930060, eller sende en mail til dorte@psykeoghelbred.dk.

Når din plads er bekræftet, skal du samme dag indbetale 1.200 kr til Mobilepay 60038.

Jeg glæder mig til at være sammen med dig i nærvær og i fokus på dit helbred.

 

Jeg har holdt over 50 foredrag i hele Danmark om min vej fra sygdom til helbredelse. Flere har sagt, at de 2 timer var alt for kort tid. De ville have mere. Derfor dette webinar, så alle, uanset bopæl, har chancen for at deltage.