Workshop – Fang finesserne ved kropssproget

v.  Alexandra Trzebuchowska og Dorte Trønninge

 

Har du lyst til at lege? For det er lige præcis det, vi skal!
At tyde hvad kroppen siger, er faktisk sjovt, når man ved, hvad man skal kigge efter.

Men hvorfor er det spændende?
Kropssproget udgør 93% af vores kommunikation, kun sølle 7% er ord. Kropssproget er koblet direkte med vores underbevidsthed og derfor afspejler den i bogstaveligste forstand sandheden for personen, der snakker. Men vi mennesker er tænkende og analyserende væsner og det vi ræsonnerer os frem til, tror vi på er sandheden.

Det, der så sker i kommunikationen er, at det vi tænker, tror og siger højt og det kroppen udtrykker, clasher. Så hvad siger vi egentlig?

På workshoppen vil du:

Blive undervist i basis for kropssproget – hvad lægger vi mærke til ved mødet med et andet menneske? (symmetri/dominans/udstråling/kropsholdning ..)

Få et indblik i, hvor mange forskellige og hvilke nuancer, du skal være opmærksom på. Blive undervist i, hvordan du sorterer i, hvad munden siger og hvad kroppen siger

Blive undervist i, hvordan du kobler kontekst og signalerne sammen.

Få øveopgaver med de andre workshopdeltagere, så du får en fornemmelse af kropssprogsaflæsning

 

Workshoppen er til dig, som arbejder med mennesker, eller som bare er almen nysgerrig. Er du leder, vil workshoppen give dig en overbygning i forhold til kommunikation så du kan møde dine medarbejdere både på kommunikation og kropssprog. Som behandler bliver du skarpere til at finde ind til din klients kerne, og specielt hvis munden siger et og kroppen siger noget andet. Som almen interesseret kan du bruge alt det ovenstående i din hverdag.

HINNERUP

Mandag, den 13. maj 2019 klokken 9.30-16.00

Brogården, Søndergade 26, 8382Hinnerup

 

Prisen er 1.500 kr. som inkluderer materialer (et opslagværk du kan bruge bagefter) og fuld forplejning i form af kaffe, the, vand, frugt, frokost og kage.

Der er begrænsede pladser, og din plads er sikret når du har sendt en sms til 29930060 eller mail til dorte@psykeoghelbred.dk og har fået din plads bekræftet.

Og efterfølgende har indbetalt 1.500 kr. via Mobilepay 60038 eller bank 3656 0011150489.

Din plads refunderes ikke ved afbud. Men overtages pladsen af en på ventelisten, kan du komme med på en senere workshop.

Vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen
Alexandra og Dorte