DIT SELVVÆRD SIDDER I SOLAR PLEXUS

DIT SELVVÆRD SIDDER I SOLAR PLEXUS

 

Solar Plexus er placeret lige under brystet, og dette chakra handler om ”retten til at være dig”. Kan du anerkende dig selv, rose dig selv og tage imod roser? Vil de andre acceptere dig når du er DIG. Kan du være DIG uden behov for de andres anerkendelse?

 

Kan du nikke genkendende til at være en pleaser, have svært ved at rose dig selv og tage imod roser, have fordøjelsesproblemer, spændingshovedpine, nakkesmerter, kvalme, være overfølsom overfor kritik eller stiller du meget store krav til dig selv?

 

Kan du genkende nogen af disse, så er du ikke alene. Jeg havde i over 30 år daglige smerter i Solar Plexus, og sidder nu med et utal af klienter med samme symptomer.
Nogen beskriver det som et bælte der strammer under brystet, andre som kulde eller en stille dunken.

 

Fordi jeg har gået hele vejen selv, kan jeg fortælle hvad der virkede for mig, hvad der virker for alle mine klienter, og ikke mindst hvilke følger en ubalance har.

 

Jeg har hjulpet klienter af med mange års migræne, fordøjelsesproblemer og nakkesmerter, fordi ubalancen stammede fra Solar Plexus.

 

Når du først har fået indsigter og handler på dem, kommer der ikke bare ro i Solar Plexus, men i hele kroppen. Og jeg kan kun sige, at det er en kæmpe befrielse. Jeg har ikke mærket mit Solar Plexus de sidste mange år, og det har også betydet at jeg ikke har haft hovedpine en eneste gang i mere end 5 år. Samt min irriterede tyktarm kom også i ro.

 

Det handler om at blive bevidst, tage ansvar og handle på årsagen. Men det er ikke nemt at tage ansvar og handle, når du ikke er bevidst.

Foredraget vil give dig denne bevidsthed.

Der vil være både rensning og healing.

 

RIBE – Danhostel, Sct Peders Gade 16, 6780 Ribe  UDSOLGT
Onsdag, den 26. maj 2021 klokken 19-21

 

AARHUS – Lysets Hus, Posthussmøgen, 8000 Århus C
Onsdag, den 25. august 2021 klokken 19.30

 

Link til billetkøb til Ribe: Køb billetter her