DIT SELVVÆRD SIDDER I SOLAR PLEXUS

DIT SELVVÆRD SIDDER I SOLAR PLEXUS

 

Solar Plexus er placeret lige under brystet, og dette chakra handler om ”retten til at være dig”. Kan du anerkende dig selv, rose dig selv og tage imod roser? Vil de andre acceptere dig når du er DIG. Kan du være DIG uden behov for de andres anerkendelse?

 

Kan du nikke genkendende til at være en pleaser, have svært ved at rose dig selv og tage imod roser, have fordøjelsesproblemer, spændingshovedpine, nakkesmerter, kvalme, være overfølsom overfor kritik eller stiller du meget store krav til dig selv?

 

Kan du genkende nogen af disse, så er du ikke alene. Jeg havde i over 30 år daglige smerter i Solar Plexus, og sidder nu med et utal af klienter med samme symptomer.
Nogen beskriver det som et bælte der strammer under brystet, andre som kulde eller en stille dunken.

 

Fordi jeg har gået hele vejen selv, kan jeg fortælle hvad der virkede for mig, hvad der virker for alle mine klienter, og ikke mindst hvilke følger en ubalance har.

 

Jeg har hjulpet klienter af med mange års migræne, fordøjelsesproblemer og nakkesmerter, fordi ubalancen stammede fra Solar Plexus.

 

Når du først har fået indsigter og handler på dem, kommer der ikke bare ro i Solar Plexus, men i hele kroppen. Og jeg kan kun sige, at det er en kæmpe befrielse. Jeg har ikke mærket mit Solar Plexus de sidste mange år, og det har også betydet at jeg ikke har haft hovedpine en eneste gang i mere end 5 år. Samt min irriterede tyktarm kom også i ro.

 

Det handler om at blive bevidst, tage ansvar og handle på årsagen. Men det er ikke nemt at tage ansvar og handle, når du ikke er bevidst.

Foredraget vil give dig denne bevidsthed.

Der vil være både rensning og healing.

 

RIBE – Danhostel, Sct. Peders Gade 16, 6780 Ribe

Mandag, den 4. oktober 2021 klokken 19-21

 

SPØTTRUP – Pulsen i Salling, Stadion Alle´3, Balling, 7860 Spøttrup

Tirsdag, den 26. oktober 2021 klokken 19-21

 

AALBORG – Aalborg Biblioterne, Rendsburggade 2, 9000 Aalborg

Tirsdag, den 16. november 2021 klokken 19-21

 

KØBENHAVN – Helsehuset Namaste, Firskovvej 6, Kongens Lyngby

Onsdag, den 1. december 2021 klokken 19-21

 

Billet på www.billetto.dk

 

TILBAGEMELDINGER:

  • TAK fordi du lærer os at gå fra offer til ansvar, fra afmagt til glæde og fra smerte til lykke. Jeg gik derfra med høj energi, rank hoved, ret ryg og kunne igen mærke mine cellers lyst til at sige farvel til de dele af mig hvor dårligt selvværd stadig tynger. Dyb respekt og fascination når jeg hører dine ord <3
  • En hverdagssnak om selvværd var lige hvad jeg trængte til. På en glad og opløftende måde præsenterede Dorte et emne, som ofte er tabu-belagt og fyldt med skyld og selvnedgørelse. Hendes passion for at hun selv, og andre skal ha’ det godt, og hendes ærlige og direkte personlighed skinnede igennem hele aftenen. Hun gav mange let anvendelige værktøjer og eksempler på, hvordan vi selv kan løfte os op i solskinnet. Jeg gik derfra og følte mig som verdens bedste udgave af mig selv. Tak.
  • Tak for en fantastisk opløftende aften
  • Helt fantastisk og energiløftende foredrag som tilmed gav en masse indsigter . Jeg er taknemmelig over at have været med