Chok og traumebehandling

 

Chok
Vi har alle sammen oplevet at få et chok.
Det kendetegnes som en oplevelse der kommer uventet og man er helt alene om det. I situationen bliver man handlingslammet (kulde i kroppen) og er hverken i stand til at kæmpe eller flygte.

Chokket antænder et ”bål” i din krop. Giver dig symptomer på enten hjertebanken, tørhed i halsen, meget spyt, svedige hænder, dunken i maven, afmagt eller noget helt andet. Hver gang du oplever en situation som minder om ”bålet”, vil din krop opleve det som om der bliver lagt brænde på bålet. De samme symptomer kommer igen, og det kan ende med at du tror du må leve med det.

 

Traume
Går du i konflikten (bålet) hver dag eller ofte, vil din krop blive drænet for energi og det kan føles som et sår der bliver pillet i hver gang.

Dit chok bliver til et traume. Det ligger i din underbevidsthed og danner gentagelser hver gang noget i dine omgivelser minder dig om chokket. Du reagerer på samme måde hver gang, og til sidst danner du automatisk overbevisninger om, at der er visse situationer der er farlige eller ubehagelige for dig.

Da jeg arbejder med kroppens energier (hvor er der kulde), underbevidstheden og har redskaberne til løse op for chok, er det muligt at slukke dine bål.

 

CHOK RELEASE MASTER
Jeg har også taget uddannelse som Chok Release Master hos Nadia Ferhat www.chokrelease.com.

 

Ring gerne for en uforpligtende snak på telefon: 29 93 00 60.
Eller send en mail til Dorte@psykeoghelbred.dk som jeg besvarer hver dag.
Sender du en forespørgsel angående en ledig tid, sender jeg dig flere forslag.