Selvværd workshop 3

 

 

                      Workshop om selvværd og ansvar

 

Denne workshop henvender sig til dig, som har fået nok af ikke at føle dig god nok, ikke at kunne tiltrække præcis det du ønsker, ofte har ondt i maven, oplever ikke at blive lyttet til, har brug for at høre andres mening eller mange gange får sagt ja til noget du ikke har lyst til.

Vi vil på workshoppen arbejde med, hvor følelsen stammer fra, hvem der skal siges “tak for lån til”, hvor i kroppen den mærkes, hvor længe du har kendt den, hvornår den er aktiv og i hvilke situationer og hvordan du tager ansvar for at den bliver til fortid.

Kroppen har alle svar og ved at tage udgangspunkt i følelsen, kommer vi helt til roden og kan tage ansvar.

Vi er nemlig ikke født med et lavt selvværd og på et eller andet tidspunkt fortæller vores krop os, at nu er der noget vi skal handle på. Det kan være ondt maven, vekslende afføring fra diarre´ til hård mave, smerter i leddene og specielt ondt i nakke og skulder, sammenbidte tænder, har tankemylder eller lav vejrtrækning som stopper ved brystet.

Som psyke, krop- og helbredsterapeut er jeg vant til at arbejde med følelsen og hvilke signaler vores krop giver. Og så har jeg selv haft flere af ovennævnte symptomer og dem har jeg ikke mere . Min rejse startede da jeg meldte mig ud af flinkeskolen og fandt ud af, hvor følelsen stammede fra.

Så er du klar til at sige godt og grundigt farvel til lavt selvværd med symptomer i kroppen, så er det nu du kan tage ansvaret, for nu kommer du helt til bunds i følelsen og ikke bare med tanker og ord. Jeg har alle de redskaber, der skal til for at leve som regent eget rige – og de redskaber glæder jeg mig til at dele med dig.

 

Er du alternativ behandler, kan du bruge alle de redskaber du får med dig i din behandling.

 

Prisen er 700 kr som inkluderer materialer og forplejning.

 

Hinnerup Bibliotek -og Kulturhus, Skovvej 18, 8382 Hinnerup

Lørdag, den 6. april klokken 10-14   UDSOLGT

Torsdag, den 20. juni klokken 17-21  (5 pladser tilbage)

 

Din plads er sikret når du har sendt en sms til 29930060 eller mail til dorte@psykeoghelbred.dk og du har fået din plads bekræftet. Efterfølgende skal du indbetale 700 kr via Mobilepay 60038 eller bank 3656 0011150489.

Din plads refunderes ikke ved afbud, men du er velkommen til at høre om der står nogen på ventelisten som kan overtage din plads.